MASSAGESESSIE

MASSAGESESSIE

In een massagesessie kun je langzaam steeds meer contact maken met je lijf en met alles wat je daarin voelt. Ik begeleid je in dit proces, zodat je je steeds meer kunt overgeven aan wat er in je leeft. Ik bied drie verschillende sessies aan, met elk een ander aandachtspunt:

KUNDALINI FLOW

In deze sessie besteden we aandacht aan je rug, onderrug, het sacrum en van daaruit aan de rest van je lijf. Deze massage werkt vitaliserend en helpt je om je gesteund te voelen door je eigen ruggengraat en de energie die daar vrijuit doorheen kan stromen.

PELVIC RELEASE SESSION

Veel spanning wordt opgeslagen in het bekkengebied. Angst, schrik, maar ook vlammende woede en stille haat kunnen neerslaan in je bekkenbodem. Ook kan (generationeel) trauma op het gebied van vrouwelijkheid, mannelijkheid en sensualiteit dit gebied gevangen houden. In deze sessie begeleid ik je om op je eigen tempo contact te maken met je buik, heupen en bekkengebied en te onderzoeken welke spanningen hier kunnen worden losgelaten.

HEART CLEARING

Het hart is de poort tussen de buitenwereld en je binnenwereld. Het is een plek die veel wijsheid, en soms ook veel pijn en verdriet in zich draagt. In deze sessie besteden we aandacht aan de pantsering rondom je hart; in je borst, nek en kaken. Zo kun je langzaam ontspannen in de gevoeligheid en het ritme van je eigen hart.

Praktische informatie

Een sessie duurt twee uur. Ik geef op doordeweekse dagen een sessie van 19.00 tot 21.00, of van 19.30 tot 21.30. Mijn praktijkruimte bevindt zich in Buitenveldert, aan de Van Boshuizenstraat (op de hoek met Backershagen 12). Een sessie kost €75. Wil je een afspraak maken, stuur me dan even een berichtje.